Kujtimi i gdhendur në gur
Drabi komerc
Varre - Punime dhe mirëmbajtje e të gjitha llojeve të varreve
"Drabi Komerc është një firmë e themeluar në vitin 1992. Aktiviteti kryesor i firmës është prodhimi i të gjitha llojeve të gurëve të varreve dhe aksesorëve. Kemi një gamë të gjerë të mermerëve dhe graniteve.Me përvojën tonë 30 vjeçare të punës ne mund të ofrojmë punim cilësor dhe përmbushje të dëshirave dhe ideve tuaja.Disponojmë me prodhimin tonë dhe kryejmë një ndërtim të plotë të varreve, shkallëve, kuzhinave, ulluqeve, vazove dhe tavolinave."
Varre
Aksesorë
Boca Ivanova 11, 1000, Skopje (në Butel 1, pas rrethrrotullimit - afër varrezave të qytetit)