social image
Споменот врежан во камен
Драби комерц
Изработка и одржување на сите видови споменици
"Драби Комерц е фирма основана во далечната 1992 година. Главна дејност на фирмата е изработка на сите видови надгробни споменици и галантерија. Располагаме со широка палета на мермери и гранити. Со нашето 30 годишно работно искуство можеме да понудиме квалитетна изработка и остварување на Вашите желби и замисли. Располагаме со сопствено производство и вршиме комплетна изведба на споменици, скалници, кујни, окапници, вазни и маси."
Споменици
Галантерија
Боца Иванова 11, 1000, Скопје (во Бутел 1, по кружниот тек - во близина на градските гробишта)